За нас

Интеко Инвест е консултантска компания специализирана в управление на проекти и недвижими имоти. Ние предлагаме разнообразие от услуги, от проучвания за осъществимост до стратегии за развитие. Тези професионалисти работят с клиенти, за да идентифицират ключови фактори, които ще повлияят на продажбата на имота. Те също така управляват проекти на ЕС, за да гарантират, че са успешни.Продажба на недвижими имоти
Имотният консултант е професионалист, който помага на купувачите и продавачите на недвижими имоти да намерят идеалния имот за тях. Типичните им работни задължения включват показване на имоти и предоставяне на финансови съвети. Те обаче могат да предоставят и допълнителни услуги. Имотният консултант е подобен на агента за недвижими имоти, въпреки че той или тя е по-фокусиран върху инвестиционния аспект.

Основната разлика между консултант по недвижими имоти и агент е тяхното ниво на ангажираност. Агентът работи срещу комисионна, докато консултантът работи на фиксирана такса или почасова ставка. Като такъв, консултантът е свободен от лични интереси и може да предложи обективен съвет. Те също така не искат да си губят времето за имот, който не е обещаващ.

Консултантът по недвижими имоти трябва да има отлични комуникативни умения и набито око за детайлите. Те трябва да могат да разберат всички фини детайли на едно споразумение и да могат да изслушват нуждите на клиентите, преди да дадат съвет. Освен това един консултант може да трябва да работи с повече от един агент и трябва да може да обясни едно предложение на клиентите по ясен начин.

Управление на недвижими имоти
Консултантска компания за недвижими имоти може да предостави различни услуги. Обикновено те работят с инвеститори, за да установят стойността на конкретна инвестиция в недвижим имот. Те също така предоставят съвети за проекти за развитие на недвижими имоти и управление на портфолио. Услугите на консултант по недвижими имоти могат да бъдат толкова прости, колкото предлагането на пазарно проучване за определяне на потенциала на имота, или толкова сложни, колкото разработването на подробен бизнес план.

Консултант по недвижими имоти ще започне търсенето си в избрания от клиента район, общувайки с агенти по недвижими имоти и други контакти. Те ще изберат най-добрите имоти за оглед и ще договорят изгодна за клиента сделка. Истинският консултант по имотите ще бъде в крак с целия процес, от първоначалната консултация до приключването на сделката.

Когато търсите консултант по недвижими имоти, трябва да намерите такъв, който има опит в широк спектър от сектори. Някои компании ще се специализират в определен регион, докато други ще се фокусират върху целия свят.

Управление на европроекти

Ако търсите консултантска компания за недвижими имоти за управление на проекти по ЕС, SCP е правилният избор за вас. SCP има богат опит в европейските проекти и един от неговите основатели, Доналд Бредбърг, беше част от екипа за планиране на проекта Marne-la-Valley, разположен извън Париж. Бредбърг също е участвал във въпросите за придобиване на недвижими имоти за саудитски семейни офиси.